Voice Dialogue

Hierbij praat je met de diverse delen die in jezelf leven, en kijkt hoe je deze beter met elkaar kunt laten samenwerken. Deze delen stellen we dan op op verschillende plekken in de ruimte. Vaak wordt hier gewerkt met het erkennen van Innerlijk kind delen, en het zoeken naar sterke of begrijpende delen die voor het innerlijk kind kunnen zorgen.

Moeders Genezen

Ik heb bij Christine Langerhorst de cursus voor Moeders Genezen gedaan; zij heeft deze ontwikkeld. Het is hierbij mogelijk om via jezelf (ouders) met een kind te communiceren dat zelf niet in (kinder)therapie kan of wil, zoals een baby, een autistisch of depressief kind.

Hierbij gaat één van de ouders in trance; meestal de moeder die vaak het diepst energetisch met het kind verbonden is. Je gaat dan naar een veilige plek waar het mogelijk is met de ziel van je kind te communiceren. Hier ga je dan zoeken naar wat de oorzaak is van de moeilijkheden van het kind, en wat daar op zielsniveau aan gedaan kan worden. En wat jij voor het kind kunt doen in het dagelijks leven.

Het is een sterke therapievorm om je kind te helen, dat je eerst niet kon bereiken of begrijpen.

De therapie
De therapeute
Sjamanistische Opstellingen
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Ervaringen van cliënten
Regressie en Reincarnatie

Contactgegevens:

Marieke Maarleveld, lid CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Ook ben ik lid van de de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), dit is een rijks-erkende wwkgz geschilleninstantie. Zie hiervoor GAT.

Warmenhuizen/Schoorldam, Noord-Holland. Vrij parkeren, minder dan 1 uur rijden vanuit centrum Amsterdam.

Contact bij voorkeur via email: m.maarleveld@quicknet.nl, 06-30367868

Privacyverklaring

Klachten, AVG en Privacy
Zielsregressie
Voice Dialogue en Moeders Genezen
Klankschaal Soundmassage
Kosten