-Individuele Sjamanistische Opstellingen:

In 2010 heb ik een jaartraining gedaan in Berlijn bij Daan van Kampenhout, zie http://daanvankampenhout.com/. Daan geeft zelf geen individuele sessies meer, alleen groepsopstellingen.

In de training die ik gevolgd heb gaat het om het werken met opstellingen met individuele cliënten op een 1-op-1 basis. De opstellingen worden gelegd in het Wiel van de Richtingen, met hulp van de krachten uit de sjamanistische wereld, zoals bijvoorbeeld de voorouders en krachtdieren.

Dit is een geweldige techniek om te werken met de krachten om je heen, je eigen generatie en de voorgaande generaties. Je gebruikt het om eventuele verstrengelingen op te lossen, en meer kracht toe te voegen aan je systeem, zodat alles beter stroomt en je zelf ook meer kracht tot je beschikking hebt.

Je kunt bijvoorbeeld een opstelling doen voor je huidige gezinssysteem, of het familiesysteem waar je uitkomt, voor een situatie op je werk of voor een fysieke klacht. Je kunt dan ervaren welke invloeden er allemaal werkzaam zijn, en wie er misschien niet op zijn of haar plek staat. En misschien draag je iets voor anderen. Hier kun je dan in de opstelling werk mee doen.

Het is een heel mooie en krachtige werkvorm.

-Helen van de Moederlijn/de Vaderlijn/het Voorouderveld:

Voor het helen van de Moederlijn kijken we naar de zeven generaties vrouwen voor jou, dus je moeder/haar moeder enzovoort. In een opstelling kijken we wat er voor blokkades of trauma zijn, en we gaan kijken wat er nodig is voor heling. Zo kan de kracht vanuit de voormoederlijn voor jou en je eventuele dochters beschikbaar komen, en kan alles weer doorstromen.

Hetzelfde principe werkt ook voor de Vaderlijn.

Je kunt ook als je wilt het hele Voorouderveld van zeven generaties voor jou waar mogelijk helen. Dit ga je thuis doen na instructie en uitleg bij mij in de praktijk. Hiervoor moet je thuis een of meer maanden uittrekken, want dit zijn dan totaal 254 voorouders. Je hebt dan elke dag 10 minuten, of een paar keer per week een halfuurtje nodig. Ik ga je leren hoe je dat kunt doen. Dit is fijn als je weet dat er veel belasting is vanuit je familiesysteem, of als je voelt dat de energie en steun vanuit de voorouders blokkeert.

Kosten:

Sessie van twee uur, €120,-

Ik geef op aanvraag ook dagworkshops over dit onderwerp.

 

De therapie en kosten
De therapeute
Opstellingen
Lorelei Vrouwenfestival
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Moeders Genezen
Ervaringen van cliënten
Spirituele Regressie
Opstellingen