Ervaringen van cliënten:

(Om de privacy van mijn cliënten te kunnen garanderen, zijn hun namen achterwege gelaten)

"In 2016 heb ik na een consultgesprek met Marieke Maarleveld nog 4 sessies bij haar gedaan.
Dit traject heb ik als zeer waardevol en leerzaam ervaren en heeft veel in mijn privé- en werkleven teweeg gebracht.
Behalve haar professionele houding kreeg ik bij Marieke het gevoel dat ik alles op tafel kon gooien en mij nergens voor hoefde te schamen.
Haar neutraliteit en oprechte wilskracht om cliënten zo goed mogelijk op weg te helpen was erg voelbaar voor mij.
Ik beveel Marieke van harte aan! F.L."

 

"Marieke is een liefdevolle en kundige therapeute. Bij haar kon ik mijn diep verdriet verwerken en kreeg ik inzicht hoe mijn jeugdtrauma doorwerkte in het leven van alledag. Eindelijk voel ik me bevrijd en ik sta nu krachtig en met zelfvertrouwen in het leven. M.H."

 

"Ik ben via via bij Marieke Maarleveld gekomen. Ik liep al jaren met een bepaalde fysieke klacht. Ik had fysiotherapie, verschillende vormen van massages geprobeerd, acupunctuur en nog zoveel vormen van therapieën, maar alles hielp maar tijdelijk. Na één sessie reïncarnatietherapie was ik van mijn klacht af... het is nooit meer teruggekomen. Dus kun je nagaan hoe blij ik was. Marieke is zeer kundig, heeft veel kennis en is zeer bijzonder getalenteerd (in haar vakgebied). E.L."

 

"Marieke is een persoon met een bijzonder goede focus.
Haar werkwijze is doeltreffend en verruimend omdat ze snel verbinding maakt met de essentie...met dat waar het werkelijk om gaat.
Deze professionaliteit geeft vertrouwen en een veilige context. C.v.d.L"

 

"Ik heb Marieke ervaren als een therapeute met veel ervaring en die met aandacht naar je luistert. Ik voelde me bij haar in goede handen. Haar sessies hebben me veel opgeleverd. L.W."

De therapie
De therapeute
Opstellingen
Lorelei Vrouwenfestival
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Moeders Genezen
Ervaringen van cliënten
Spirituele Regressie