Reïncarnatietherapie

Deze therapievorm heeft denk ik de meeste toelichting nodig. Voor de andere behandelingen en sessies kun je me altijd mailen voor meer uitleg.

Klachten waarvoor deze therapievorm geschikt is, zijn heel divers. Dit kunnen problemen zijn op mentaal, emotioneel, lichamelijk of spiritueel gebied. Denk bijv. aan weinig zelfvertrouwen, faalangst, relatieproblemen, je alleen voelen, angsten en fobiën, eetproblemen, depressie, stress, eczeem, pijnklachten, rouwverwerking of zingeving.

Het uitgangspunt van de therapie is, dat elke klacht een oorzaak heeft en dat deze oorzaak meestal is te vinden in de (vaak onbewuste) onverwerkte ervaringen in het verleden.

Vrijwel elk probleem, elke klacht, elke ziekte met een zekere langdurigheid is dus geschikt om met deze therapie behandeld te worden.

De focus in mijn praktijk ligt op twee groepen vrouwen en de mensen in hun gezinssysteem.

Hoe ziet een sessie eruit?

Ik stuur je na het gratis kennismakingsgesprekje een Intakeformulier. Daarin staan veel vragen over je achtergrond en de klachten, om te bepalen wat je levensthema's zijn en waar de pijn zit. Ik heb dan aanknopingspunten voor waar er onverwerkte traumatische ervaringen kunnen zitten, en ik krijg een goed beeld van je leven en familiesysteem. Je mag altijd vragen open laten en niet beantwoorden.

Je gaat daarna in de eerste sessie terug naar een vorig leven. Je hoeft niet in reïncarnatie te geloven, wel is het belangrijk dat je de ervaringen die tijdens de sessie bovenkomen serieus neemt. Je kunt het opvatten als iets dat je onderbewuste je aan wil reiken om de problemen uit te werken en op te gaan lossen.

Tijdens de sessie breng ik je in een lichte trance, een naar binnen gerichte verhoogde concentratie. Je wil en je herinnering blijven tijdens de trance volledig intact. Dat is heel belangrijk, want je moet volledig bewust blijven van wat er nou precies gebeurd is in het verleden, en hoe dat het heden heeft beinvloed. Je bent je dus tegelijk bewust van het heden en het verleden; dit heet het Elliptisch bewustzijn.

Op deze manier kun je gebieden van je onderbewustzijn onderzoeken en daar werk doen. Jij doet zelf het werk, ik begeleid je er doorheen. Het is een uitdaging om naar de pijn en de angst terug te gaan, maar ook ontzettend lonend. Geluk gaat steeds meer van binnenuit komen in plaats van van buitenaf.

Hoeveel sessies nodig zijn is niet precies vooraf te bepalen. In het algemeen geeft deze therapievorm echter snel resultaat.

De therapie
De therapeute
Sjamanistische Opstellingen
Welkom en contact
Vuurland Kunst
Ervaringen van cliënten
Reincarnatie

Contactgegevens:

Marieke Maarleveld, lid CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Ook ben ik lid van de de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), dit is een rijks-erkende wwkgz geschilleninstantie. Zie hiervoor GAT.

Warmenhuizen/Schoorldam, Noord-Holland. Vrij parkeren, minder dan 1 uur rijden vanuit centrum Amsterdam.

Contact bij voorkeur via email: m.maarleveld@quicknet.nl, 06-30367868

Privacyverklaring

Klachten, AVG en Privacy
Zielsregressie
Voice Dialogue en Moeders Genezen
Klankschaal Soundmassage
Kosten